2021 juni

Til neste side

27 06 2021 Falch Gamle Handelssted

Da er Falch Gamle Handelssted igjen åpen for sommeren. Lokalhistorie, omvisninger, café, alt på en plass. Vi er åpne alle dager, mandag til søndag fra kl. 12:00 til 16:00! #Helgelandmuseum

2021 06 17 Ferge og øyene

Wenche Kristiansen/Gjerøy
NFK har kommet med at de som skal til Øyen fra Kilboghamn skal få prioritet. På de avgangene vi korrespondere med Vågan i Jektvika får øyfolket prioritet i kilboghamn. For at det skal fungere best mulig ber vi om at øyfolket kommer minimum 15 min før avgang og stiller seg i øyfilen i kilboghamn. Det blir bedre kontroll når køvaktene begynner.

2021 06 14 Myken

Sebastian Hansen har delt sitt første innlegg.
God morgen, vi blir å starte opp med oppfylling med masser rundt sjøkabelen med helikopter fortløpende og håper at folk kan holde seg unna området rundt butikken mens vi holder på hvis noen må forbi under flygingen så vent ved rødt sperrebånd så kan vi dirigere dere forbi når det er klart

2021 06 14 Myken

Bodil Leidland
I morgen blir det mye aktivitet både på veien og i luften over butikkområdet. Vi er derfor blitt anmodet om å holde oss mest mulig unna. Nøyaktig klokkeslett når arbeidet starter i morgen vil vi komme tilbake til.

2021 06 12 Myken

Kerstin Marthinsen
OK. Nå er det slutt. Finito. Over. No way back. Ferdig snakka. Alt har en ende. De har skiftet skiltet. Bruket Bord & Bar på Myken er borte etter seks år. Fiskebruket overtar. Er det vemodig? Nei. Kjenner bare glede over at de fine folka følger etter. Lykke til Tuva, Stian, Magnus og Telma. Nå må Lill-Harriet og jeg finne nye jaktmarker og steder vi kan jobbe som gale, slappe av og drikke vin og prate skit. Hele sommeren. Grand opening på mandag. Takk for oss for denne gangen.
New owners have taken over our restaurant. We are so happy, and wish them the best of luck. Note to self: We have a reservation on Monday and Tuesday and maybe Friday next week. Just saying!

2021 06 08 Myken

Myken-nytt
SOMMERDUGNAD MYKEN VEL
Vi har det fint på Myken, men det trengs noen oppgraderinger av våre fellesområder. Tradisjonen tro legges det opp til litt dugnadsarbeid også denne sommeren, og vi håper så mange som mulig har anledning til å delta på noen av prosjektene vi foreslår utbedret.
Maling av Forsamlingshuset
Ny kjellerdør på Forsamlingshuset
Gjerde langs deler av veien
Diverse
Konkret tidspunkt vil vi komme tilbake til, men det vil bli i ukene 28-30. Gi tilbakemelding i dette innlegget, eller til John direkte, om det er konkrete oppdrag der du kan delta.
Mvh. Styret i Myken vel

2021 06 06 Mindre båt i Rødøybasenget

Ole Henry Danielsen
Hei alle sammen.
Minner om trafikkmeldingen fra Torghatten Nord om båt bytte i ruta i dag. Det man bør vite er MS Helgeland Express tar færre antall passasjerer og at alle plasser allerede er booket.(kjøpt)
Det betyr at hvis du ikke har billett så er det ikke mulig å reise med den.

2021 mai

2021 05 29 Ung i Rødøy

Ung i Rødøy - Rødøy kommune
Kom og opplev ungdomskultur når ungdommer fra Gildeskål, Meløy og Rødøy på lørdag 29. mai har UKM-forestilling i rådhusparken på Ørnes.
I overkant av 30 ungdommer fra de 3 kommunene er spent på å vise fram det de driver med. Det blir en forestilling med dans, sang, musikk på scenen og ikke minst en utstilling med mange ulike typer av verker.
Trinn 2 i gjenåpningsfasen gjør det mulig for oss å ha dette arrangementet, men vi minner om fortsatt å vise koronavett; bli hjemme om du er syk, hold avstand til andre og hold god håndhygiene. Vi kommer til å sperre av et område i rådhusparken hvor vi kan ha opptil 200 i publikum. Arrangementet vil være gratis, men alle må registrere seg ved inngangen med navn og telefonnummer. Det er fint om publikum fra Rødøy melder seg på til Barne- og ungdomskoordinator på telefon 90835341 eller e-post: ch@rodoy.kommune.no i forkant, så vi har en cirka oversikt over antall publikum før vi reiser.
Inne på UKM-festivalområdet vil det bli salg av diverse kaker, is, drikke, mm. Ta meg eget sitteunderlag, pledd eller lignende om dere vil sitte.

2021 05 24 Tjongsfjord båtforening

Erling Hafsmo
Administrator
Minner om dugnad førstkommende torsdag kl. 18:00. For de som ikke bor i bygda og ikke har mulighet for å delta nå, så vil det bli laget oversikt over oppgaver som kan utføres individuelt, men vi har et håp om å ferdigstille nødvendig vedlikehold innen midten av juni.
Foreløpig arbeidsliste:
Skraping av groe på pontonger (Alle)
Sjekk av bryggekoblinger, innfesting av fortøyninger iht vedlikeholdsplan for bryggene (Alle)
Diverse malingsarbeid, smøring av kaidekke (Alle)
Sjekk av kompressor for bobleanlegg (Bård/Erling)
Utvidelse av bobleanlegg (Daniel/Nils-Gunnar)
Reparasjon av luftlinje for stolpelys på molo (Lutz/Harald)
Diverse strømarbeid (Erling + et par gubb)
Annet?
Montering av ny utrigger blir utført litt senere
Tildeling av oppgaver og planlegging av rekkefølge for utførelse, blir gjort ved oppmøte.
Vel møtt!

2021 05 10 Tjongsfjord båtforening

Erling Hafsmo
Administrator
Hei! Styret har i møte den 10.5 bestemt at årets fellesdugnad blir 27.mai kl 18. Det vil bli laget en liste over arbeidet som skal utføres, men det viktigste er generelt vedlikehold som skraping av groe på bryggeanlegget, noe malerarbeid etc. Håper Kitt og Jørn påtar seg dykking og sjekk av fortøyninger (må ikke nødvendigvis gjøres under fellesdugnaden).
Arbeidene tilpasses smittevernreglene.

2021 05 15 Myken 17de mai

Hege Udbye Myken-nytt

17.mai på Myken
Vi starter årets 17. mai-feiring på Skolen fra klokken 10.45. Der blir det servert et glass Mimosa (frokostbobler) og en bitteliten snack, før vi ca kl 11.30 starter årets store 17.mai-tog med flagg og sang på vei mot minnestøtten. Klokken 12.00 synger vi «Ja vi elsker» ved minnestøtten -samtidig med resten av landet. Etter blomsternedleggelse, en liten 17.mai-tale, og et par vers av «Mellom bakkar og berg», samles de som har bestilt bord på Fiskebruket for en herlig lunsj
Hurra!

2021 05 13 Rokk huset

Viktig info! Les hele innlegget.
Helgen starter med nydelig sol og vi har åpent både fredag, lørdag og søndag.
I neste uke holder vi stengt hele uka, så pass på å fyll magen og garnlageret i helga.
Vi skal nemlig ta på oss malekjeldressen og male bygget utvendig.
Vi krysser fingrene for godvær, slik at vi blir ferdige.
17. mai blir det uansett åpent. Meny og mer info kommer.
Hvis vi ikke blir ferdige, kan det bli stengt noen dager etter 17. mai.
Det eneste som vil være åpent er overnatting og camping i neste uke.
I dag har vi åpent fra 12 til 16.

2021 05 14 Myken

Stian Floer er her: Fiskebruket, Myken.
14 mai åpner jeg @fiskebruket på Myken, Helgelandskysten! Med meg har jeg @tuvabohne @magnussjohansen @tenvikrahd - vi er her nå for å snekre litt, teste retter og feire 17 mai med øyboerne - stor pågang på øya, men vi har fortsatt ledige plasser hele sesongen, det går to båter ut hit hver dag så kan også ta en dagstur! Følg også med for eventer vi skal ha utover sesongen - for å nevne noen @hellstroms_verden @hjellekokk @stasjonentb @ofhvidsten @jimdarbu vi gleder oss til å se dere alle - takk til design @metric_design gleder oss til masse spennende sammen @mykendest @mykenfyr @mykensengogsuppe @visit_helgeland @visitnorway

2021 05 12 Myken

Adolfstua Myken
1tSp oansoreiduost ·
Adolfstua er ledig noen hverdager i første halvdel av juni (helgene er booket), samt 8-13. august og 17-25. august.
Ta kontakt med Hårek på 95135652 eller ha-mhans@online.no hvis du er interessert.
Dette er noen av tilbakemeldingene fra våre gjester:
«Et flott hus med alle bekvemmeligheter samtidig som det gamle og opprinnelige sitter i veggene».
«Her i Adolfstua har vi hatt det veldig bra, nydelig hus med god atmosfære. Vi kunne ikke hatt det bedre. Satte veldig pris på internett og vedfyring».
«Vi har storkoset oss her i Adolfstua. Har hatt stor glede av veranda på begge sider av huset, som ellers også er godt utstyrt».
«Bedre kan man ikke ha det».
«Adolfstua er helt nydelig og Myken er virkelig magisk».
«Takk for at vi fikk overnatte på dette fantastiske stedet og i denne flotte boligen».
«Adolfstua innfrir på alle ting».

2021 05 12 Selsøyvik

Selsøyvik Handelssted
Vi er på utkikk etter flere bord til kafeen på Selsøyvik Handelssted.
Hvis du har gamle fine bord og gjerne stoler også,- er vi interessert.
Kanskje er det til og med noen som har en gammel skolepult fra den gangen det var skolestue her? Ta gjerne kontakt med Tone. På 90850765. (Og del gjerne.....)

2021 05 12 Gjerøy

Kommunehuset på Gjerøy legges for salg
Salgsoppgave Kommunehus Gjerøy.jpg - Klikk for stort bilde
Kommunehuset på Gjerøy legges ut for salg. Bygningen har mange mulige bruksområder og stort potensiale.

Prisantydning er kr 650 000, og budfrist er 31. mai 2021 kl 12:00.

Her finner du mer informasjon om bygningen og om budgivning:

Salgsoppgave med takst, kartutsnitt og budskjema

Snitt og fasader

Plan 1. etg og kjeller

Plan loft

Postkontor

2005 05 10 Tjongsfjord

Viktoria Johansen
Hei! Vi bestemte oss for å ha en ALLER siste bakerunde! Vi gleder oss! Vi bestemte oss da for å selge følgende: kanelsnurrer, sjokolademuffins, og hveteboller. Vi håper på støtte til elevbedriften vår! Gjerne skriv bestillinger i kommentarfeltet, eller på melding til nummeret: 94052567
BESTILINGSFRIST BLIR TIRSDAG 18. MAI
Pris:
Kanelsnurrer: 15kr pr stk.
Sjokolademuffins: 10kr pr stk.
Hveteboller: 10 kr pr stk.
Vi baker, du smaker!
Med vennlig hilsen: Tjongsfjord Bakeri

2021 mai Corona

22. mai, 2021

2021 05 21 Vaksine til nå

Rødøy kommune deler en COVID-19-oppdatering.
VAKSINERING – ØKNING I ANTALL DOSER
Totalt har nå 23,6 % av befolkningen fått første dose, og 12% av befolkningen er fullvaksinert.
Vi har god kapasitet, og vaksinerer fortløpende når vi får de ukentlige leveransene. Om to uker vil vi få en større leveranse, som vil jevne ut at vi en periode har mottatt noe færre per innbygger enn regionen.
I uke 21 får vi til sammen 78 doser, hvor 36 går til revaksinering og 42 går til første dose. Dersom alt går etter planen, vi vil da ha vaksinert oss ferdig med første dose i risikogruppe 4, aldersgruppen 65-74 år, i alle kretser.
I uke 22 får vi 60 doser, 36 doser til revaksinering og 24 går til dose 1.
Når vi er ferdig med gruppe 4, vil vi vaksinere gruppe 4-9, som er personer mellom 18-64 med underliggende sykdommer. Dette skjer fortløpende etterhvert som vi er i kretsene.
Mer om hvem som har blitt vaksinert så langt:
* I risikogruppe 1 og 2 som omfatter beboere i sykehjem og aldersgruppen 85 år og eldre, har nå 97 % fått første dose og 97 % er fullvaksinert.
* I risikogruppe 3 som er aldersgruppen 75-84 år, har 99 % av befolkningen fått første dose, og 70 % er fullvaksinert.
* I risikogruppe 4 som er aldersgruppen 65-74 år, har 73 % fått første dose, og 16 % er fullvaksinert.
* I gruppene 4-9 som er personer mellom 18 og 64 år med sykdommer/tilstander med høy risiko for alvorlig forløp, har 15 % fått første dose og 4 % er fullvaksinert.
* 45 % av kritisk helsepersonell er vaksinert med første dose, og 25 % er fullvaksinert.
Gå til temaside Koronaviruet: tiltak og hendelser i Rødøy
http://www.rodoy.kommune.no/.../koronaviruset-tiltak-og...

2021 05 20 Myken

Ingvild Vestgøte TelnesMyken-nytt
Hei
De seks som fikk første dose koronavaksine 8/4, vil få andre dose 20/5 samme tid/sted. Dvs.ca.1030.
Kan dere spre ordet?
Hvis noen ikke er der ute da, vennligst ring og gi beskjed på 959 65 660.
Mvh
Ingvild Telnes
Helsesykepleier i Rødøy

2021 apri Corona

V2021 04 16 vaksinering

STATUS OG FREMDRIFT VAKSINERING
Totalt har nå 15 % av befolkningen fått første dose, og 6,5% av befolkningen er fullvaksinert. Vi setter alle doser så snart vi mottar dem.
I uke 16 får vi 36 doser som vi vil bruke til å vaksinere i gruppe 3 og 4. Disse vil bli distribuert på Rødøya, Sundøya og Selsøyvik, og i Tjongsfjord og Værangfjord.
I uke 17 får vi 24 doser. 12 vil bli brukt til andre dose og 12 vil bli distribuert til gruppe 3 og 4 i Tjongsfjord og Værangfjord for første gangs vaksinering.
Mer om hvem som har blitt vaksinert så langt:
* I risikogruppe 1 og 2 som omfatter beboere i sykehjem og aldersgruppen 85 år og eldre har nå 97 % fått første dose og 80 % er fullvaksinert.
* I risikogruppe 3 som er aldersgruppen 75-84 år har 88% av befolkningen fått første dose, og 43 % er fullvaksinert.
* I risikogruppe 4 som er aldersgruppen 65-74 år og samtidig personer mellom 18 og 64 år med sykdommer/tilstander med høy risiko for alvorlig forløp, 30 % fått første dose, og 1,4 % er fullvaksinert.
* 30 % av kritisk helsepersonell vaksinert med første dose, og 13 % er fullvaksinert.
Gruppene vi henviser til og følger, er FHIs prioriteringsrekkefølge av risikogruppene. https://www.fhi.no/.../koronav.../hvem-kan-fa-koronavaksine/
VAKSINERING FREMOVER
Dersom du ikke er i risikogruppe, men ønsker vaksine når den blir tilgjengelig for flere ber vi om at du sender epost til postmottak@rodoy.kommune.no. Husk å oppgi epost og telefonnummer, så kontakter vi deg når du får tilbud om vaksine.
Det kan fremdeles ta tid, men vi ønsker å sette opp listene for å kunne planlegge for massevaksinering når den tid kommer, og for å kunne ha reserveliste når vi kommer nedover i prioriteringslistene.
BOR DU I RØDØY, MEN HAR FASTLEGE I ANNEN KOMMUNE ENN RØDØY OG LURØY?
Dersom du er innbygger i Rødøy kommune og er i risikogruppe 4: mellom 18 og 64 år med sykdommer/tilstander med høy risiko for alvorlig forløp, men har fastlege i annen kommune enn Rødøy og Lurøy, skal du vaksineres hos oss.
For at du skal kunne få tilbudet må vi bekreftelse fra din fastlege. Bekreftelsen kan du eller ditt fastlegekontor sende til
Kommunelegen i Rødøy
Skolebakken 100
8186 Tjongsforden.
Ved spørsmål, ta kontakt på telefon 400 31 886.
BOR DU I RØDØY OG HAR FASTLEGE I LURØY?
Dersom du er innbygger i Rødøy kommune og er i risikogruppe 4: mellom 18 og 64 år med sykdommer/tilstander med høy risiko for alvorlig forløp, men har fastlege i Lurøy, skal du vaksineres i Lurøy. Du vil bli kontaktet av Lurøy legekontor per SMS, med tilbud om vaksine mot Covid-19.

2021 april

2021 04 13 Båndtvang for hunder

Rødøy kommune
BÅNDTVANG
Vi minner om at i tiden fra og med fra 1. april til og med 20. august er det generell båndtvang for hund i hele landet.
Dette innebærer at alle hunder skal holdes i bånd eller forsvarlig inngjerdet under hele perioden. Grunnen til dette er at dyrelivet er ekstra sårbart i denne perioden, og for å sikre at hunder ikke skremmer opp eller jager fugl, vilt og beitedyr, eller ødelegger egg og reir.

2021 04 01 Myken

Hege Udbye
Myken-nytt
Vi serverer langtidsstekt lammelår med fløtegratinerte poteter og grønnsaker på Skolen - påskeaften - lørdag kl. 19.00. Det blir ganske sikkert kake til dessert også
Koronasikker avstand mellom bordene.
Si gjerne fra på forhånd om dere kommer. Velkommen!

2021 04 01 Myken

Bodil Leidland
Myken-nytt
Åpningstider for Myken Handel i påsken:
Skjærtorsdag: kl. 1100 - 1200
Langfredag: Stengt
Påskeaften: kl. 1100 - 1300
1. Påskedag: Stengt
2. Påskedag: Stengt
Vi ønsker alle en God Påske

2021 mars CORONA

2021 03 19 ROKK huset

Råkk Kafé
1onSat2sSl.sp eemagfcrsmog kl.tfn r18:23socrreds ·
Regjeringen innfører fra midnatt forsterkede tiltak for både Meløy og Rødøy kommune.
Det får betydning for vår drift fremover.
Vi vil derfor holde åpent for take-away hver dag, unntatt mandag, fra 15 til 17.
Garnbutikken, bruktbutikken, musikkforretningen og gaveavdelingen er åpen i samme tidsrom.
Det er også innført munnbindpåbud på offentlig sted, så vi ber om at dere har munnbind på når dere handler i butikkene.
Dette gjelder i første omgang t.o.m fredag 19. mars.

2021 03 13 ut å reis?

Ole Henry Danielsen
Er kanskje greit å si fra om dette? Fra og med i går, lørdag 13. ble det innført nye restriksjoner for alle som reiser med hurtigbåter i nordland. Det betyr blant annet at passasjerkapasiteten er redusert med 50% ( for MS Gjerøy betyr dette 40 passasjerer) Det er åpnet for at folk som tilhører samme kohort kan overskride denne grensen.
Billettering om bord er stoppet, slik at alle som reiser må kjøpe billett på nettet via reisnordland. Dette betyr i praksis at dersom båten er fullbooket vil bare passasjerer med gyldig billett få være med.
Alle som ikke bor sammen må holde god avstand om bord (minimum 1 meter) og samtlige passasjerer må bruke munnbind.
(Når dette skrives er det solgt 12 plasser om bord slik at det fortsatt er mulig å booke dersom man er usikker ift. kapasiteten)

2021 03 13 Myken

Iinis Merete Laakso
Myken-nytt
Angående tiltaksnivå C, Covid-19:
Det er innført tiltaksnivå C i Rødøy kommune (fra midnatt, natt til 13. mars til og med fredag 19. mars).
Det er nå munnbindplikt i butikken for nye tilreisende.
Meteren skal fortsatt holdes.
All kaffeservering skal serveres av personale.
Har du ikke munnbind, selges dette i butikken:)
Velkommen innom

2021 03 12 Rødøy kommune

Regjeringen innfører strenge smitteverntiltak i regionen
Publisert 12.03.2021

Regjeringen har i dag innført strenge smitteverntiltak i Bodø og nabokommunene i Salten, inkludert Rødøy.
Regjeringen skriver i sin pressemelding at Bodø kommune har et pågående utbrudd av den sørafrikanske varianten av koronaviruset. Det er en høy andel med ukjent smittevei, og situasjonen er ustabil og i utvikling. De ni omkringliggende kommunene uttrykker bekymring for mulig spredning av smitte fra Bodø.
Etter ønske fra kommunene, og anbefaling fra statsforvalteren, Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet, innfører regjeringen regionale tiltak fra midnatt, natt til lørdag 13. mars. Tiltakene varer til og med fredag 19. mars.
Regjerningen har besluttet å innføre tiltaksnivå A – særlig høyt – i Bodø kommune. I nabokommunene inkludert Rødøy innføres tiltaksnivå C – ganske høyt. Her finner du en oversikt over hvilke tiltak som gjelder for de ulike nivåene.

2021 03 10 Rødøy kommune

Videreføring av lokale tiltak
Publisert 10.03.2021

Oppdatert 10. mars 2021. Kriseledelsen har vurdert at tiltakene videreføres ut 25. mars 2021.
Smittesituasjonen i fylket og regionen er fremdeles krevende, og Rødøy viderefører de lokale smitteverntiltakene som har blitt innført siste uke, inntil videre til 11. mars.
Dette innebærer blant annet at Rødøy rådhus med NAV-kontoret er stengt for besøkende, idet alle ansatte også er anbefalt å ha hjemmekontor. All aktivitet i gymsaler, idrettshaller og svømmehaller utenom skolens aktiviteter og aktiviteter for de under 20 år er stoppet.
Pårørende til beboere ved omsorgssentrene som har kommer fra eller har vært i Bodø bes om å vurdere å utsette eventuelle besøk. Dersom det likevel planlegges besøk, ber vi om at en tar kontakt med omsorgssenteret på forhånd, for tilrettelegging av smitteverntiltak.
Vi ber om at de som måtte reise mellom to eller flere kommuner til enhver tid tar med seg og praktiserer de strengeste anbefalingene fra de kommunene en oppholder seg i.
Vi oppfordrer alle til å ha så lite sosial omgang og personlig kontakt som mulig, å unngå all unødvendig reising, å ha lav terskel for å teste seg, og til å ha god hånd- og hostehygiene.
Koronaviruset: tiltak og hendelser i Rødøy

2021 mars

2010 03 31 Myken

2010 03 14 Rødøya

Malin Arntsen
Administrator
Innkalling til årsmøte i
Rødøyløva historielag 2021
søndag 14. mars kl. 14.00 på Løva Kafe
Sakliste
Åpning ved leder
Sak 1 Konstituering
- Valg av møteleder og referent, samt to personer til å undertegne å protokollen
- Godkjenning av sakliste
Sak 2 Styrets årsberetning
Sak 3 Godkjenning av årsregnskap
Sak 4 Galleriet i kafeen i 2020, erfaringer og videre vei
Sak 5 Prosjekt Nordlandsbåt
Sak 6 Eventuelt
VELKOMMEN
Rødøy, 15. februar 2021
Terje Wold
leder

2021 03 05 Myken

Tom Arne Bergmann
Myken Handel søker etter sommerhjelp
Vi er søker etter deg som er over 18 år og som ønsker å jobbe 4 timer hver dag 6 dager i uke. Arbeidsoppdraget vil vare fra 25. juni og til og med 7. august.
Arbeidsoppgaver du vil få være med på:
• Påfyll av varer slik at det bugner i hyllene.
• Rengjøring av butikklokalet, lageret, kjølerommet, kjøkkenet og toalettet rent og ryddig.
• Varemottak
• Sitte i kassen
• Kaffetrakting, oppvask og påfyll av kaferekvisita som kaffekopper/asjetter o.l.
• Ta imot pant
• Ta hånd om søppel og papp.
Er du en initiativrik, selvgående og arbeidsom person, som ser hva som trengs å ta tak i, ja det er deg vi er på jakt etter. Lønn etter avtale.
Vi har dessverre ikke bolig å tilby, så det må du ordne på egenhånd.
Kortfattet søknad med CV sendes til iinismerete@gmail.com

2021 februar

28 02 2021 Seløsyvik handelssted

Selsøyvik Handelssted
Vi ønsker å finne en person som er allsidig og nevenyttig og selvstendig og som kan tenke seg å jobbe og bo på en liten øy på vakre Helgelandskysten.
Selsøyvik Handelssted er fredet av Riksantikvaren og vi er fortsatt i daglig drift året rundt. Ta en titt på hjemmesida vår http://www.xn--selsyvik-84a.no/
Ta kontakt med Aksel på aksel@selsoyvik.no eller på mobil 95257727 hvis du kan være interessert.
Del gjerne,- så vi kan nå mange og nå langt.

19 02 2021 Våga

Arnulf Hansen & Co AS·
Torsdag kl. 8.30 re-åpner vi BUNNPRIS Vågaholmen!
Vi ønsker å gi våre kunder en bedre handleopplevelse og har totalrenovert vår BUNNPRIS butikk.
Vi takker våre kunder for tålmodigheten under ombyggingen de siste tre ukene og ønsker alle velkommen til en ny og moderne dagligvarebutikk.
Pga. smittevernhensyn kan vi dessverre ikke feire slik vi gjerne ønsket, men vi tilbyr likevel mange knallgode tilbud som varer torsdag, fredag og lørdag.
Hjertelig velkommen!

12 02 2021 Vannsparing – kommunale vannverk

På grunn av minimalt med nedbør og barfrost over lang tid er det nå meget dårlig tilsig til vannverkene.

Vi må derfor be alle abonnenter om å spare mest mulig på vannet.

Alt unødvendig vannforbruk og frosttapping m.v. må opphøre straks.
Sist endret 01.02.2021 13.3

09 02 2021 Våga

Arnulf Hansen & Co AS
NY KORTAUTOMAT FOR DRIVSTOFF!
Vi har montert ny kortautomat for drivstoffpumpene i Våga. Automaten har fått ny plassering og står nå på samme sokkel som bensin-/dieselpumpen.
Velkommen!

03 02 2021 Myken

Gammelbruket 81 8181 Myken
Spisested på Myken over whiskydestilleriet. Sommeråpent fra midten av juni til midten av august - Sommeren 2021 åpent fra 14 juni til og med 15 august
Åpningstider:
Mandag - Torsdag 18.00 - 23.00
Fredag - Lørdag 18.00 - 24.00
Søndag 12.00 - 14.00

02 02 2021 Ny Marine-diesel-anlegg i Våga

Arnulf Hansen & Co AS Oppslagstavle i Rødøy
❗Stopp i utlevering av marine gassolje (MGO)❗, tirsdag 2.2. – torsdag 4.2.
Vi bygger nytt marine diesel-anlegg og skal gjøre en omkobling fra gammel til ny tank denne uka. Det vil derfor ikke være mulig å fylle marine gassolje (MGO) i tidsrommet fra tirsdag 2. kl.8.30 – torsdag ettermiddag. Vi beklager denne stoppen som er nødvendig for å koble opp nytt tankanlegg. Det er mulig å fylle diesel EN590 som normalt.

2021 januar CORONA

18 01 2021 Rødøy kommune

Regjeringen videreførte i dag de fleste nasjonale tiltakene, men gir lettelser for barn og unge. Dette og den bedrete lokale smittesituasjonen innebærer at vi får noen justeringer av de lokale tiltakene:
* Gjerøy og Nesøy skoler har digital hjemmeundervisning ut denne uken, til 22. januar.
* Barnehager og skoler drives etter prosedyrer for gult nivå.
* Begge omsorgssentrene åpner for besøk. Smittevernregler skal følges (se nedenfor).
* Svømme- og idrettshaller/gymsaler åpnes for barneidrett og kroppsøving i skolen, men ikke for voksne. Det er anbefalt å ha kroppsøving ute.
* Bibliotek og samfunnshus er stengt inntil videre.
* Rådhuset er stengt for besøkende. Sentralbordet vil være åpent som normalt, hverdager mellom kl. 09.00 og 15.00. Direktenummer til saksbehandlere.
* Legekontoret er stengt for besøkende uten avtale. Ny vurdering gjøres 19. januar.
* Gjenbruksstasjonen er stengt inntil videre.

15 01 2021 Rødøy kommune

Rødøy kommune deler en COVID-19-oppdatering.

Nå begynner flere å bli ferdig med sin isolasjonstid, og vi gjør oppmerksom på at det er egne regler for de som oppholder seg i samme husstand som noen som er bekreftet smittet med covid-19.
For alle som deler husstand med noen som er smittet med covid-19, og selv har testet negativt, gjelder følgende: Din karantenetid varer t.o.m. fem dager etter at den siste i din husstand er ferdig med isolasjon. Hvis du utvikler symptomer underveis, må du ta kontakt med legekontoret for å avtale ny testing.

15 01 2021 Nesøy skole

Rødøy kommune deler en COVID-19-oppdatering.
·
ALLE TESTER VED NESØY SKOLE VAR NEGATIVE
I går opplyste vi om at vi ville kontrollere at vi hadde fått alle tester som var tatt i forbindelse med påvist smitte hos elev ved Nesøy skole. Alle testsvar er mottatt, og alle var negative.

EN TIL PÅVIST SMITTET, INGEN VED NESØY SKOLE OG BARNEHAGE
En person har til fått påvist smitte i dag. Dette er en kjent nærkontakt i det pågående covid-19 utbruddet. Vedkommende har vært i karantene helt siden utbruddet ble kjent, og er nå i isolasjon. Resultatet er av annengangs test, og smittesporing er gjennomført.
I forbindelse med at en elev ved Nesøy skole har påvist smitte, gjennomførte vi omfattende testing i går, mandag. Vi har mottatt bare negative testresultater. De som er testet får direkte beskjed, og vi kontrollerer igjen i morgen om det er noen utestående svar. Det ser ikke sånn ut.
De som har mottatt negativt testresultat må fortsatt opprettholde 10 dagers karantene. Utvikler du symptomer i løpet av karantenetiden, skal ny test tas. Kontakt legekontoret for vurdering.
Nesøy skole vil ha digital hjemmeundervisning ut neste uke, og barnehagen holder stengt. Gjerøy skole vil også ha digital nettundervisning en uke til. Omsorgssentrene planlegger å åpne for besøk igjen. De kommer tilbake med nærmere informasjon. Andre nasjonale og lokale tiltak gjelder fremdeles.
Det er nå totalt 20 personer som har påvist smitte i Rødøy. Av disse er 17 i isolasjon per i dag. Det er ikke meldt om alvorlig syke så langt. Alle de som har påvist smitte har fått tilbud om oppfølging hjemme av helsepersonell, ved hjelp av digital teknologi.
Vi har testet omtrent 230 personer tilknyttet utbruddet siden nyttår. Dette gir store konsekvenser i kommunen. Fremdeles er omtrent 70 i karantene.
Torsdag skal vi vaksinere de fire eller fem neste beboerne ved omsorgssentrene, og en fra personalet som jobber med pasientkontakt.
Vi understreker viktigheten av det FHI skriver om at økt avstand og færre nære kontakter er to sentrale smittereduserende tiltak i håndteringen av koronapandemien.

10 01 2021 Rødøy kommune

Kjære Rødøyfjerdinger
Jeg ønsker å komme med informasjon til dere omkring min egen helsesituasjon.
Som noen kanskje allerede vet er jeg blitt smittet av Covid-19 og er derfor i isolasjon hjemme.
Jeg har selv ikke ønsket å gå ut med denne informasjonen tidligere, fordi jeg ikke har ønsket fokus omkring min person. Fokuset i kommunen har vært og skal være på den alvorlige situasjonen vi er i forhold til smitteutbruddet.
Jeg har fulgt de nasjonale smittevernrådene, holdt meg hjemme og omgått færrest mulig, men likevel blitt smittet. Det har vært gjennomført smittesporing og mine nærkontakter er fulgt opp. Når det gjelder perioden jeg har vært syk har jeg opplevd det som en vanlig influensa. Jeg har vært forkjølet, hatt vondt i kroppen og lett feber.
Som ordfører er jeg bekymret for den alvorlige situasjonen kommunen er i. Jeg er lei meg for ikke å kunne bidra som jeg ønsker for befolkningen i Rødøy, i det viktige arbeidet som gjøres nå.
Jeg vil benytte denne muligheten til å gi honnør til alle som er involvert i arbeidet rundt smitteutbruddet. Jeg er imponert over den jobben som gjøres av kommunens ansatte både med tanke på testing, smittesporing og håndtering av smittesituasjonen. Dere gjør en fantastisk jobb, og står på dag og natt for å få kontroll. Jeg er takknemlig for at kommunen har vært godt forberedt, og for den innsatsen som legges ned i disse dager.
Jeg ønsker på denne måten å informere om min helsesituasjon. Utover dette har jeg ikke noe å meddele før jeg er frisk og tilbake på jobb igjen.
Til slutt vil jeg sende en hilsen til dere i Rødøy som er i samme situasjon som meg. Håper det går bra med dere, og at ingen blir alvorlig syke.
Ta vare på dere selv og hverandre.
Inger Monsen
Ordfører

10 01 2021 Rødøy kommune - oppdatering

Rødøy kommune deler en COVID-19-oppdatering.
INGEN FLERE PÅVIST SMITTET
Vi har i dag fått negative svar på alle utestående prøver som har tilknytning til det pågående utbruddet i Rødøy. Vi fikk også korrigering på en negativ prøve ble opplyst positiv i går – det innebærer at vi har totalt 18 påviste tilfeller i Rødøy.
Alt i alt har vi fått analysert omtrent 190 tester den siste uken.
I morgen skal vi teste barnehagebarn, elever og lærere på Nesøy skole, ettersom en elev der fikk påvist smitte i går. Vedkommende var kjent nærkontakt i det pågående utbruddet. Vi opprettholder de lokale tiltakene som allerede er innført – som hjemmeundervisning og besøksstans på omsorgssentrene – inntil prøveresultatene kommer tilbake, og vi får vurdert konsekvensen av disse.
Vi minner om karantenereglene:
* Dersom du er definert som nærkontakt med en påvist smittet person, skal du ta test og være i karantene i minst 10 dager. Er testen negativ skal du fortsatt opprettholde 10 dagers karantenetid. Utvikler du symptomer i løpet av karantenetiden, skal ny test tas.
* Dersom du er testet med mistanke om covid-19, men ikke har vært i nærkontakt med en som er smittet, eller du ikke har symptomer, kan du gå ut av karantene når testen er negativ.
* Har du symptomer etter at karantenetiden er over, skal du holde deg hjemme til du er i god allmenntilstand – det vil si at du føler deg frisk og er feberfri.
Det er hyggelig å registrere at flere av dem som har fått påvist smitte nå er på vei ut av isolasjon, etterhvert som de blir friske igjen. Også her er avstandsoppfølgingen vi tilbyr en fin støtte – den gir en god vurdering av almenntilstanden før en friskmeldes. Mange kommer også ut av karantene nå. Vi skal ikke være urolige for dette. Vi bryter smittekjeden om alle følger nasjonale og lokale føringer og råd om smittevern: å ikke ha sosial omgang, bruke hjemmekontor, holde avstand, ha god hoste- og håndhygiene, være hjemme om vi er syke, og å teste oss ved symptomer.
Vi får fem-seks nye vaksinedoser til uken. Vi fortsetter å vaksinere beboerne på omsorgsentrene så snart de kommer. Denne gangen vil også en fra personalet som har direkte pasientkontakt få vaksine.

09 01 2021 Informasjon fra Rødøy kommune

NFORMASJON TIL BERØRTE VED NESØY SKOLE OG BARNEHAGE
Samtlige barnehagebarn, elever og ansatte pålegges karantene til og med 17. januar, på grunn av påvist tilfelle av Covid-19.
Digital hjemmeundervisning gjennomføres som planlagt. Vi har direkte kontakt med foreldre til barnehagebarna om eventuelt behov.
Karantene betyr at du skal redusere kontakt med andre mennesker mest mulig, slik at videre smitte forhindres, men du behøver ikke være helt isolert. Det er ikke krav om karantene for andre du bor sammen med så lenge du fortsatt er frisk.
For informasjon om karantene se FHI om karantene og isolering https://www.fhi.no/.../coro.../fakta/karantene-og-isolering/ (les avsnitt om: Råd til deg som er pålagt karantene).
VIKTIG – Dersom du utvikler akutte luftveissymptomer i karantenetiden kan det være Covid-19. Du skal fra da isolere deg, og kontakte kommunen slik at man får gjennomfør nødvendig testing. Ta kontakt direkte med legekontoret på 75 09 88 50, eller legevakt utenom kontortid på 116 117. VIKTIG – De personer man bor sammen med skal da holde seg hjemme i karantene i påvente av prøvesvaret til det antatt smittede.
Vi ønsker også at samtlige elever i karantene, uavhengig om du har symptomer eller ikke, testes for Covid-19. Hver enkelt får derfor tilbud om dette mandag 11. januar. Vi kommer tilbake om tidspunkt.
9. januar 2021
Kriseledelsen, Rødøy kommune

09 01 2021 FLERE SMITTET

Rødøy kommune deler en COVID-19-oppdatering.

FEM NYE SMITTETILFELLER (antall oppdatert fra tre til fem)
Fem nye personer i Rødøy har fått påvist covid-19 i dag. Alle fem har allerede vært i karantene en tid, ettersom de er kjente nærkontakter i det pågående utbruddet.
Smittesporing og testing av nærkontakter er i gang. Du hører fra våre smittesporere om du er oppgitt som nærkontakt med en av de som har fått påvist smitte. Dersom du har konkrete spørsmål om din situasjon, ta kontakt direkte med smittesporingen på telefon 400 31 886.
Vi har i alt 19 påviste smittetilfeller i Rødøy, hvorav en oppholder seg i annen kommune.

09 01 2021 Ingen nye tilfeller

Rødøy kommune deler en COVID-19-oppdatering.
INGEN POSITIVE COVID-19 TESTER
Vi har ikke mottatt positive covid-19 tester i dag. Vi venter fremdeles på svar på omkring 10 tester (antall oppdatert) – av de er flere annengangs test. Status er fremdeles at 14 personer har fått påvist smitte. Disse har gått i islolasjon, en utenfor kommunen. Alle er kjente nærkontakter.
Så langt er det tatt rundt 170 tester i forbindelse med det pågående smitteutbruddet. Med så omfattende smittesporing og testing vil konsekvensene bli store, ettersom så mange må i karantene. Dette gjelder folk i flere kretser. Flere av Rødøy kommunes ansatte er berørt av smittesituasjonen, og særlig Jektvik, Gjerøy, Rødøy og Nesøy kretser. Blant annet har lærere i karantene hatt hjemmeundervisning for elevene ved tre av skolene. Butikker har holdt stengt av forsiktighetsprinsipp, men tilbudt hjemlevering eller bestilling og henting.

2021 Råkk Kafe

Viktig informasjon!
Med bakgrunn i smittesituasjonen i vårt nærområde, vil vi en stund fremover drive etter «Føre var»-prinsippet og det vil derfor medføre noen midlertidige endringer hos oss.
•Mat blir kun solgt som Take-away. Det blir derfor ikke anledning til å sitte i kafeen.
•Vi tar ikke i mot kontanter. Kun kort og vipps.
•Vær nøye med alle smittevernsregler. Vask hender eller bruk håndsprit ved ankomst.
Midlertidige åpningstider:
Mandager: Stengt
Alle andre dager: 13-16
Garnbutikken, musikkforretningen, bruktbutikken og overnattingen er også åpne.
Vi skal gjøre vårt beste for å friste dere med kaker, middager, lunsj, brød og annet som dere kan ta med hjem.
Vi vil gjerne beskytte både dere og oss selv og vil ikke bidra til økte sosiale sammenkomster.
Så håper vi dere ønsker å benytte dere av tilbudet og at smittesituasjonen rundt oss snart blir bedre, slik at vi snart kan holde vanlig åpent igjen.
1. åpningsdag er lørdag 9. januar.
Mvh Elin og Trygve.

2021 Råkk Kafe

1,2,3,4..... Vi jobber med varetelling hos oss og holder derfor stengt til og med fredag 8. januar.
Første åpningsdag er derfor lørdag 9. januar kl 12.00.Vi kommer tilbake til hvilke åpningstider det blir.
Det er mulig å bestille garn i nettbutikken www.Ullkurven.no eller sende en melding på det du ønsker, så pakker vi det klart til henting.
Overnattingen er åpen som vanlig.

07 01 2021 2 til er smitta

To nye smittetilfeller
Publisert 07.01.2021
Det er i dag påvist to nye covid-19 smittetilfeller i Rødøy. Begge er nærkontakter i forbindelse med det utbruddet som nå har i alt 14 påviste tilfeller knyttet til hverandre. Alle smittede er i isolasjon, en er utenfor kommunen.
Smittesporing og testing av nærkontakter pågår. Du hører fra våre smittesporere om du er oppgitt som nærkontakt med en av de som har fått påvist smitte. Dersom du har konkrete spørsmål om din situasjon, ta kontakt direkte med smittesporingen på telefon 908 35 341, 959 65 660 eller 400 31 886.

06 01 2011 god kontroll

Vi følger alle nasjonale føringer – se lenken under.
Vi har god kontoll på smittesporingen så langt. Vi ser at vi er er svært sårbare, og blir påvirket av at mange er i karantene i påvente av testresultater. Vi har derfor i tillegg innført noen lokale tiltak, i lys av den lokale smittesituasjonen:
* Gjerøy skole har digital hjemmeundervisning til 15. januar, og Rødøy skole til 8. januar.
* Barnehager drives etter prosedyrer for gult nivå, og øvrige skoler rødt nivå.
* Det er stengt for besøk på begge omsorgssentrene.
* Gymnastikk skal skje ute. Alle svømme- og idrettshaller/gymsaler er stengt i to uker.
* Biblioteker og samfunnshus er også stengt i to uker.
* Rådhuset er stengt for besøkende.
* Legekontorene er stengt for besøkende uten avtale.
* Gjenbruksstasjonen er stengt i to uker.
Vaksineringen starter i morgen. De første dosene går til beboere på omsorgssentere.
Vi oppfordrer alle til å respektere og å følge de rådene som gis. Unngå all unødig sosial kontakt, og følg smittevernrådene: vaske/sprite hender, hoste i papir/albuekrok, hold en meters avstand, hold deg hjemme om du er syk, og test deg om du har symptomer eller vært i kontakt med noen med påvist smitte.

06 01 2011 tilfeller

Rødøy kommune deler en COVID-19-oppdatering.

Vi har fått påvist ni flere med covid-19. Det er totalt 11 påviste tilfeller i Rødøy kommune i dag. Alle er kjente nærkontakter, og er i isolasjon. Smittesporing og testing pågår.
Det har vært gjennomført flere tester, og vi venter nå svar på 17 utestående prøver.

På grunn av kommunens smittesituasjon er legekontoret stengt for besøkende uten avtale. Har du behov for legehjelp ring oss på telefon 750 98 550.
Våre åpningstider er mandag til torsdag 09:00-11:30 og 12:30-14:00. Fredag 09:00-11:30.
I hastesituasjoner og utenfor åpningstiden må du kontakte legevakt på telefon 116 117. I nødsituasjoner 113.
Vi minner om at vi har stor pågang på våre linjer. Dersom du er oppgitt som nærkontakt av en smittet skal du ha blitt kontaktet av vår smittesporing.
Dersom du har videre spørsmål om dette, ta kontakt direkte med smittesporingen på telefon 959 65 660 eller 400 31 886. Følg med på våre nettsider, vi oppdaterer fortløpende.

06 01 2021 COVID-19 oppdatering

Rødøy kommune deler en COVID-19-oppdatering.

KONTAKT ANGÅENDE SMITTESPORING
Vi har stor pågang på våre linjer. Dersom du er oppgitt som nærkontakt av påvist smittet skal du ha blitt kontaktet av vår smittesporing.
Dersom du har videre spørsmål angående dette, ta kontakt direkte med smittesporingen på telefon 959 65 660 eller 400 31 886. Følg med på våre nettsider som vi oppdaterer fortløpende.
Om du har spørsmål om koronaviruset får du mer informasjon på Helsedirektoratets informasjonstelefon 815 55 015 (hverdager 08.00-15.30). På helsenorge.no finner du også Helsedirektoratets praterobot (chatbot) hvor du kan skrive inn og få svar på spørsmål.

04 01 2021 Gjenbrukstasjon stengt

Rødøy rådhus er stengt for besøkende
Publisert 04.01.2021
På grunn av nasjonale føringer om hjemmekontor, og så lenge vi har en smittesituasjon i kommunen, stenges Rødøy rådhus for besøkende. Dette vil gjelde fra mandag 4. januar og inntil videre.
Sentralbordet vil være åpent som normalt, hverdager mellom klokken 09.00 og 15.00. Direktenummer til saksbehandlere finner du her.
Vi beklager situasjonen!

04 01 2021 Rådhuset

Rødøy rådhus er stengt for besøkende
Publisert 04.01.2021
På grunn av nasjonale føringer om hjemmekontor, og så lenge vi har en smittesituasjon i kommunen, stenges Rødøy rådhus for besøkende. Dette vil gjelde fra mandag 4. januar og inntil videre.
Sentralbordet vil være åpent som normalt, hverdager mellom klokken 09.00 og 15.00. Direktenummer til saksbehandlere finner du her.
Vi beklager situasjonen!

04 01 2021 Legekontoret

Legekontoret og kontakt om smittesporing
Publisert 04.01.2021
Oppdatert
På grunn av kommunens smittesituasjon er legekontoret stengt for besøkende uten avtale. Har du behov for legehjelp ring oss på telefon 750 98550.
Våre åpningstider er mandag til torsdag 09:00-11:30 og 12:30-14:00. Fredag 09:00-11:30.
I hastesituasjoner og utenfor åpningstiden må du kontakte legevakt på telefon 116 117. I nødsituasjoner 113.
Vi minner om at vi har stor pågang på våre linjer. Dersom du er oppgitt som nærkontakt av en smittet skal du ha blitt kontaktet av vår smittesporing.
Dersom du har videre spørsmål om dette, ta kontakt direkte med smittesporingen på telefon 959 65 660 eller 40031886. Følg med på våre nettsider vi oppdaterer fortløpende.Vi har stor pågang på våre linjer. Dersom du er oppgitt som nærkontakt av påvist smittet skal du ha blitt kontaktet av vår smittesporing.
Dersom du har videre spørsmål angående dette, ta kontakt direkte med smittesporingen på telefon 959 65 660 eller 400 31 886. Følg med på våre nettsider som vi oppdaterer fortløpende.
Om du har spørsmål om koronaviruset får du mer informasjon på Helsedirektoratets informasjonstelefon 815 55 015 (hverdager 08.00-15.30). På helsenorge.no finner du også Helsedirektoratets praterobot (chatbot) hvor du kan skrive inn og få svar på spørsmål.

03 01 2021 Gjerøy

Hallvard Monsen
Hei, dette er jo nå kjent for mange på Gjerøy og omeng, men vi på Øvergården ønsker å infomere. Stig og Jorunn + Peter testet seg for Covid-19 den 31.12.20. Vi fikk svar om positivt test på Covid i dag den 03.01.21(Jorunn har ikke fått svar enda men er syk)
Vi er fortvilte over situasjonen vi og alle andre er i nå....

03 01 2021 Nytt år og smitten er kommet også til Rødøy

To personer bekreftet smittet av covid-19
Virus.png - Klikk for stort bilde

Det er i dag bekreftet at to personer er smittet av covid-19. Vi frykter at flere kan være smittet. Smittesporing pågår. Nærkontakter kontaktes fortløpende, settes i karantene, og testes.

Kommunens krisestab innfører nå en rekke tiltak for å slå ned utbruddet så raskt som mulig, og få kontroll på situasjonen. Vi har stengt begge omsorgssentrene for besøk, og det er innført strengere smitteverntiltak i hjemmetjenesten, inntil vi kommer lenger i smittesporingen.

Gjerøy skole vil være stengt mandag 4. januar – nærmere beskjed kommer. Barnehager og barneskoler åpner etter prosedyrene for rød beredskap, i tråd med nye nasjonale smitteverntiltak.

Leder for helsetjenesten har ansvar for håndteringen lokalt. Vi er i dialog med sentrale helsemyndigheter som bistår med råd i håndteringen av utbruddet.

De nye nasjonale smitteverntiltakene omfatter også restriksjoner for sosial kontakt, reiser, undervisning, arbeidsplasser, butikker og idrett. Det innføres nye regler for private sammenkomster og arrangement, uteliv og serveringssteder. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i og å følge disse, så vi kan bidra til å begrense ny økning i smitte nasjonalt og lokalt.

Alle som får en luftveisinfeksjon med feber, hoste, tungpustethet, tap av smak- eller luktesans, sår hals, eller føler seg syke, må ta kontakt med legekontoret for å bli testet for Covid-19.

Hvis du har symptomer som kan skyldes Covid-19, skal du holde deg hjemme. Ved behov for helsehjelp skal du kontakte legekontoret på telefon. Du skal ikke oppsøke lege eller annen helsetjeneste.

Har du symptomer, bli hjemme og ta kontakt per telefon 75 09 88 50 eller 116117, så vil du få beskjed om hva du skal gjøre.

Her finner du mer informasjon

Helsedirektoratets informasjonstelefon 815 55 015 (hverdager 08.00 – 15.30)
helsenorge.no
På helsenorge.no finner du også Helsedirektoratets praterobot (chatbot) hvor du kan skrive inn og få svar på spørsmål
For å stanse spredning av Covid-19 er det viktig at alle følger smittevernrådene

Hold avstand – husk meteren
Bli hjemme hvis du er syk
Vask hendene
Host/nys i papirlommetørkle, eller i albukroken dersom du ikke har det for hånden
Ta covid-19 test hvis du har luftveissymptomer
Oppdatert informasjon finner du på Koronaviruset: tiltak og hendelser i Rødøy kommune.

2021 januar

31 01 2021 Rødøy kommune

Sak til høring og uttalelse: Statens Kartverk - Navnesak 2019/262 - Reppen, Reppa og andre navn
Statens Kartverk har opprettet navnesak for å avklare skrivemåten til stedsnavnet Reppen, Reppa og div. andre navn. Dette i forbindelse med kommunens arbeider med etablering av vegadresser.
Det er Rødøy kommune som skal sende saken på høring og samle inn høringsuttalelser, og oversende dette til Statens Kartverk.

Eventuelle uttalelser må fremsettes skriftlig og oversendes Rødøy kommune, Vågaveien 100, 8185 Vågaholmen, evt. postmottak@rodoy.kommune.no, innen fristen.

Frist for tilbakemelding til oss settes til: 24.02.2021.

Saksdokumenter:

Skriv fra Rødøy kommune av 29.01.2021
Skriv fra Statens Kartverk av 13.09.2019: Oppstart av sak 2019/262
- Vedlegg 1 Norske Gaardnavne Nordlands Amt (1905) s 171 Gjerdøya
- Vedlegg 2 Navnesaksskjema sak 2019-262 1836 Rødøy kommune
- Vedlegg 3 Gard 56 Rødøy kommune
- Vedlegg 4 Gard 55 Rødøy kommune
- Vedlegg 5 Rødøy kommune – nye adressenavn – tilråding
- Vedlegg 6 Skolebarnsamlingene bruk 6-4

28 01 2021 Rødøy folkebibliotek

Rødøy folkebibliotek
Rødøy folkebibliotek sin filial på Rødøya er fra 1. februar ubemannet og vil derfor kun være tilgjengelig for publikum i skolens åpningstid. Vi vil komme tilbake til ny åpningstid når ny bemanning er på plass.

Rokk Kafe - varetelling ved årskifte

Mens man står på hodet i garnnøster og teller knapper, garn og strikkepinner, er det litt tid til å mimre tilbake for 5 år siden.Akkurat i dag så det slik ut når vi startet å rydde det første klasserommet som etter en liten stund ble til garnbutikken. Som dere ser, er det blitt litt endringer siden vi startet med å pusse opp de første lokalene for 5 år siden.