2014 B

Oktober

28de

Ågskardet grendehus den 28. oktober

Til alle på Ågskardet.Invitasjon til folkemøte på Åg grendehus den 28.oktober 2014 kl.19.30.

Styret i Grendelaget er utfordret fra Meløy kommune til å komme med innspill til framtidig bruk av skolen.Vi håper på en åpen idedugnad,slik at vi kan gi gode innspill til kommunen om framtidig anvendelse av bygget.Særlig ønsker vi at alle som driver næring med utgangspunkt i bygda har mulighet for å delta.Tanken er at det kan være gode ideer som enten flere kan gå sammen om, eller som vi kan utfordre andre til å ta tak i for å gjennomføring.Det kan også være ideer som kommunen kan gå videre med.

Har du/dere innspill er de hjertelig velkommen.
Ta turen innom folkemøtet.
Velkommen. Arr:Åg grendelag

27de

Marine Harvest - Jektvik 27.10.2014

Marine Harvest inviterer alle Rødøys innbyggere til en presentasjon av deres næringsvirksomhet i kommunen. Presentasjonen skjer mandag 27. oktober 2014 kl. 18.00-20.00 i kaféen på Jektvik .

Den 27. oktober kl. 14.00 er det planlagt omvisning på et av deres anlegg.

Se invitasjon med program

24de

Ingen Isbil i Tjongsfjorden 24.10?

Det meldes om at ikke kommer noen isbil i Tjongsfjorden 24.10. For mange er det vel nytt - at det i det hele tatt er isbil der.......

22dre

Håndarbeidskveld i Jektvik

Onsdag den 22. oktober avholdes det håndarbeidskveld i Jektvik Vi åpner dørene kl. 18.00 og holder på til 20.30. Diana frisør har dørene åpen for dem som ønsker å handle hos henne. Kafèen er åpen i samme tidsrom, sånn at vi får kjøpt oss kaffe og noe å bite i mens vi koser oss med det håndarbeidet vi ønsker. Nøstebua (og resten av butikken) er åpen for dem som trenger påfyll av garn, mønstre, pinner m.m.
Vi har lagt denne kvelden til en onsdag slik at vi kan få med oss så m...
Se mer

21te

Tjongsfjord skole

Husk pizzabuffet i morgen ettermiddag fra 17-19 ved Tjongsfjord skole. På menyen er det mange ulike og kjempegode pizza med kjøttdeig, pølse, salami, taco og kylling og salat og brus. NB! Vi tar kort i dag er det loddsalg til inntekt til klassetur for 10.klasse! Velkommen! (Pernille).

13de

Tjongsfjord lokalutvalg 13.10.2014

Tjongsfjord Lokalutvalg minner om møte i morgen kl 18:00 på kafeen i Samfunnshuset.

Alle aldersgrupper bør møte, men oppfordrer spesielt ungdommen til å komme. Her kan dere komme med innspill på hva som er bra, og hva som kan bli bedre i bygda og i kommunen.

Kommuneplanens samfunnsdel: invitasjon til folkemøter - ny møteplan - Rødøy kommune - Rødøy kommune

Saken er oppdatert med ny tidsplan og flere folkemøter! Kommunen skal utarbeide kommuneplanens samfunnsdel og trenger gode innspill fra alle innbyggerne. Vi inviterer med dette til folkemøter om planen, og til å gi skriftlige innspill.

RODOY.KOMMUNE.NO|AV KITT GRØNNINGSÆTER

5te

Kaffekveld på Åg grendehus

Kaffekveld på Åg grendehus søndag den 5.oktober kl18.00.Salg av kaffe,kaker og brus. Loddsalg.Hjertelig velkommen.Arr.Åg grendelag.

6the

Formiddagstreff på menighetshuset, Gjerøy

Formiddagstreff på menighetshuset, Gjerøy
6. oktober kl. 12:00
8195 Gjerøy

2dre

Bygdekino Åg samfunnshus

Bygdekino på Åg Samfunnshus torsdag 2. oktober. Kl 18 går "Fly 2: Brann og redning" (koster kr 80) og kl 20: Jakten på Berlusconi. (koster kr 100).

September

9de

Næringsseminar - Tjongsfjord gjestegård

Næringsseminar
Rødøy kommune inviterer bedriftene i kommunen, etablerere og andre interesserte til et dagsseminar på Tjongsfjord gjestegård tirsdag 9. september kl 9.30-15.00.

Målet med seminaret er å inforemere om status på ulike planer det jobbes med, gi informasjon om gjeldende rammebetingelser, samt diskutere mulig "spin-off" for kommunens næringsliv av blant annet smoltsatsingen i Reppen og den verdiskapning dette innebærer.

Programmet finner du her.

Påmelding sendes postmottak@rodoy.kommune.no innen 5. september 2014. Vel møtt!

8de

Folkemøte om smoltanlegg Reppen

Invitasjon til folkemøte om smoltanlegg i Reppen

Sunsfjord Smolt AS har gjennom sitt heleide datterselskap Helgeland Smolt AS besluttet å bygge ut nytt smoltanlegg for laks i Reppen. Prosjektet vil innebære stor aktivitet og verdiskapning i Rødøy kommune. Vi inviterer derfor befolkningen i Rødøy og andre interesserte til folkemøte hvor vi kan feire beslutningen og informere om prosjektet!

Møtet holdes på Tjongsfjord samfunnshus mandag 8. september kl 18:00-20:00. Det vil bli lett servering.

Vi ønsker alle som vil markere storsatsingen og høre mer om prosjektet hjertelig velkommen!

8de

Arbeid eller pensjon - eller begge deler?

Arbeid eller pensjon - eller begge deler?
Det er stor interesse for kurset, og vi ønsker at så mange som mulig skal få anledning til å delta. Derfor utvider vi påmeldingsfristen til fredag 5. september!

NAV Arbeidslivssenter Nordland inviterer til kurset Arbeid eller pensjon - eller begge deler? Målgruppen er ledere, tillitsvalgte, verneombud, seniorer 55+ og andre interesserte. Alle er hjertelig velkomne!

Tid: Mandag 8. september kl 1300-1530
Sted: Rødøy rådhus, Vågaholmen

Invitasjon med informasjon om påmelding. Merk at ny påmeldingsfrist er satt til fredag 5. september. Send e-post til postmottak@rodoy.kommune.no.

4de

Menighetskoret HASOR starter opp

Menighetskoret Hasor starter nå opp igjen etter sommerdvalen Ettersom det ikke ser ut til å bli eget ungdomskor med det første, settes nedre aldersgrense ned til 13 år (fra 8. klasse). Øvelsene blir i Tjongsfjord kirke, torsdager kl. 19.00, fra og med 4. september. Vel møtt, både nye og "gamle" kormedlemmer

August

24de

2014 Menighetstur til Melfjordbotn

Se oppslag på FACEBOOK.
TIL MELFJORDBOTN på søndag 24.aug..? PÅMELDINGSFRIST I DAG. Tlf. 75 09 80 90 Menighetstur med avgang fra Selsøyvik, Gjerøy,Rødøy,Jektvik, Kilboghamn og Sørfjorden. Program Se oppslag.

Juli

17de

Myken vel

Dato for årsmøte i Myken Vel er satt til 17. juli, kl 10.00.
I disse dager sendes det ut fakturaer for innbetaling av medlemskontingent for 2014, og i den sammenheng vil vi gjerne minne om at alle som vil kan melde seg inn i Myken Vel, for å være med og bidra for felles interesser på Myken. Vi vil gjerne ha flere medlemmer!

I det siste har vi fått gjort en del utbedringer på Forsamlingshuset og Odinplassen, samt fått skiftet flere veilys. Mot sommeren øker aktiviteten betraktelig, med dugnad og basar. Det ser vi frem til!

4de

Melfjorddagen 2014

Melfjorddagen 2014
Melfjorddagen 2014 - 4.5. juli 2014.
Dato : 04.07.2014 - 05.07.2014
Arrangør : Melfjorddagen 2014
Sted : Melfjordbotn
Mer informasjon : Melfjorddagen 2014

5te

Sørfjordagen

Program Sørfjordagen lørdag 5. juli 2014.
Kafe på ungdomshuset kl. 11 - 14.
Fiskekonkuranse kl 12 . 14.
Grilling kl 14.
Sommerfest på grendehuset kl. 20

19de

Rødøymesterskapet i fotball 2014

Helga den 19. og 20.juli er det klart for det 17. Rødøymesterskap i fotball.

Rødøymesterskapet er en turnering hvor spillere skal ha tilhørighet til kommunen(Ågskardet regnes som en del av Rødøy:)) samt at det skal være en jente og en 40 åring på banen til enhver tid på hvert lag. Alle lag må i tillegg stille med en dommer. Hvis noen lag sliter med å få nok spillere har vi sagt at det er lov å ta med en spiller uten tilhørighet til kommunen. Aldergrensen er 16 år eller at en fyller 16 år ila. året evt. at en har tillatelse til å spille senior fotball hos NFK.

Nytt av året er at det denne helga planlegges et større kulturelt og musikalskt arrangement i Tjongsfjord. Info om dette kommer etterhvert.

Påmelding kan gjøres til Espen Moland tlf:91667837 eller mail: espen.moland@rlk.no

Juni

21de

TRASCH spiller på Rangsund 21. juni

Trasch spiller på Rangsund
Lørdag 21. juni spiller Trasch på Rangsund. Dørene åpner klokken 22.00. Det er 15 års aldersgrense for arrangementet. Velkommen!
Dato : 21.06.2014 - 22.06.2014
Tid : 22:00 - 02:00
Sted : Rangsund
Billettpris : 200
Mer informasjon : Se nærmere informasjon

21de

Galleri i Øresvik hele sommeren

I sommer blir det galleri i Øresvik ( i lokalene til det gamle postkontoret). Åpning 21.juni kl 13.00. Velkommen !

20de

Tjongsfjorden - Rødøy Lan

Rødøy Lan
Det vil bli avhold Lan party i Tjongsfjord gymsal fra fredag 20. juni klokken 19.00 til og med søndag 22. juni klokken 17.00.
Foreldre er også hjertelig velkommen
Inngang: 100 kr for dem med pc, 50 for dem uten pc.
[Alle inngangspengene vil gå til premier!]
Ta med Pc, internett kabel, din egen strømfordeler. Samt andre artikler du måtte trenge for å ha en god helg.
Det vil bli satt opp Ps3, PS4 samt prosjektør med mulighet for film og spill i salen for både dem med og uten pc.
Regler!
Det er ikke tillatt å ta med vannkoker, vaffeljern, kjøleskap eller andre hvitevarer.
All alkoholholdig drikke er strengt forbudt på arrangementet. Alt av alkohol vil bli beslaglagt og tømt ut. Berusede personer vil ikke slippe inn i hallen. Personer som blir funnet beruset inne i hallen vil bli kastet ut av arrangementet.
Alle tilfeller av tyveri/forsøk på tyveri vil bli politianmeldt. I tillegg fører dette til utestengelse fra arrangementet.
Alt utstyr deltakerne tar med på LAN er deltakers ansvar. Arrangør tar ikke ansvar for hverken tap av data, tyveri, force majeure, eller skader på utstyr.
Nettverk og Internett forbindelse er et privilegium og skal ikke misbrukes. Dette betyr at all bruk som strider mot norsk lov, herunder distribusjon og spredning av programvare uten lisensrettigheter, hacking eller forsøk på hacking av lokalt nett og internett eller spredning av virus er strengt forbudt.
Konkurranser
League of legends. 5v5/3v3 [Tar hensyn etter hvor mange som kommer]
Hearthstone. [3 decks 1v1 ladder] Det vil bli satt opp poll i løpet av fredagen for å bestemme hvilken eventuelle andre konkurranser vi skal kjøre på med!
Kontaktperson: Andreas Haraldsvik (Mobil: 99 34 18 24)
E-post: andharaldsvik@gmail.com

20de

St.Hansfeiring ved Åg-vatnet

St.Hansfeiring ved Åg- vatnet.Fra kl 18.00 selges det rømmegrøt.Kaffe og kake.Grillen er tent, så du kan grille medbrakt mat. Stort bål.Velkommen. Arr:Åg grendelag.

9de

VÅRSLEPP

Vårslepp ved Øvre Kjettavann 9. juni (2.pinsedag). Se oppslag på siden ovenfor (foreløpig innlagt).

Mai

29de

Krigsminnemerke

Torsdag 29.mai. kl.1300. Ordfører m/flere foretar åpning av krigsminnesti på Hansøyvågen, Renga. Gode forhold for å komme på land og ankring. Det går også skyssbåt fra Hilstad, kl.1100 og 1230. Bestilltlf. 97577619 / 75097100

17de

17. mai på Åg grendehus

17.mai på Åg grendehus.Salg av lapskaus, pølser,kaffe,kaker og brus fra kl 15.00.Det blir tale for dagen. Alle hjertlig velkommen.

April

27de

Tjongsfjord kirke

Gudstjeneste Tjongsfjorden kirke 21. april kl. 11.00.

20de

Rødøy kirke

Gudstjeneste Rødøy kirke 20. april kl. 11.00.

18de

Sørfjorden kirke

Gudstjeneste Sørfjorden kirke 18. april kl. 13.00.

17de

Værangfjord kapell

Gudstjeneste Værangfjorden kapell 17. april. kl. 11.00.

13de

Selsøyvik skole

Gudstjeneste Selsøyvik skole 13. april kl. 11.00

7de

Polarsirkeltrimmen er tilbake fra 1. april

Informasjon Publisert 24.03.2014
Polarsirkeltrimmen
En ny sesong med Polarsirkeltrimmen starter opp 1.april. 140 turmål i Hattfjelldal, Hemnes, Rana, Nesna, Lurøy, Rødøy og Træna kan besøkes. Les mer om turene og konkurransen hos Polarsirkelen Friluftsråd.

6te

Øresvik

Gudstjeneste Øresvik 6. april kl. 11.00.

5te

Tjongsfjord-REVYEN

Frank Kristiansen Heimdal
Det er med glede jeg kan meddele at det vil bli satt opp skyssbåt og buss til 1.forestillingen av årets TjongsfjordRevy lørdag 5. april kl.16.00. Båtruten blir lagt opp i forhold til påmelding. Utgangspunktet er Rangsund-Gjerøy-Rødøy-Vågaholmen, men dersom det blir påmelding av min. 10 stk. fra Storselsøy og Nesøy, så starter ruten der. Skyssen koster 150kr. inkl. båt og buss t/r, og forutsetter at minst 25 stk. melder seg på. Påmelding kan gjøres på facebook eller på telefon til 95701889. God fornøyelse!

19de

Ørevik ungdoms- og indrettslag

Invitasjon til åpningsarrangement for Grillhytta på Fjøsmyra påskeaften, 19.april kl.1500. Påmeldingsfrist 11.april. se vedlegg.

Mars

30de

Sørfjorden kirke

Gudstjeneste Sørfjorden kirke 30. mars kl. 16.30.

30de

Værangfjorden kapell

Gudstjeneste Værangfjorden kapell 30. mars kl. 11.00

29de

VÅRMESSE i Værangfjord

Værangfjord husflidslag arrangerer den årlige vårmessa LØRDAG 29. mars kl. 11.00 - 14.00 på Værangfjord grendehus. Stands med salg av div. husflid, mat m.m. Vi er også stolte av grendehusets nye kjøkken og kafè hvor det serveres kaffe og kaker. Det vil også bli loddsalg med mange fine premier. Vi håper på godt oppmøte og ønsker ALLE sammen hjertelig VELKOMMEN

23dje

GUDSTJENESTE Øresvik

PÅ Engseth Frikirke i dag 23.mars. kl.1730, ved Magne Kolvik.
Utdeling av Min kirkebok til 4 åringer.
Offer til salmebøker
Alle velkommen.
Kilde: Harry Pedersen/‎Liv laga Øresvik

17de

HASOR - nytt liv for sangkoret fra 17.mars 2014?

HASOR!
Vi prøver å starte opp koret igjen! Vi tar frem noen gamle kjente sanger som nye medlemmer lett kan lære og starter opp MANDAG 17. MARS KLOKKEN 20.00 I TJONGSFJORD KIRKE! Vi håper mange gamle og nye medlemmer blir med!
Ragnhild, Valborg og Iustina!

16de

Storselsøy skolekapell

Gudstjeneste Storselsøy skolekapell 16. mars kl. 11.00

9de

Rødøy kirke

Gudstjeneste Rødøy kirke 9. mars kl. 11.00

2dre

Tjongsfjord kirke

Gudstjeneste Tjongsfjord kirke 2. mars kl. 11.00

3dje

FOLKEHELSEUKE 3-9 MARS

3.-9.Mars er folkehelseuka 2014, som markerer arbeidet med folkehelse i kommunene i Nordland. Folkehelseuka ble for første gang arrangert i 2013, målet er at dette skal bli en årlig markering av folkehelsearbeidet.

Frivillighet er en viktig del av folkehelsearbeidet, og i våre små samfunn er mye basert på dugnad og frivillig arbeid.

Nedenfor presenterer vi et utvalg av aktiviteter som foregår i Rødøy kommune denne uken, vi anbefaler kommunens innbyggere å teste ut noen av disse. Mange av disse aktivitetene foregår hele året, men vi legger ekstra fokus på det denne uka.


Mandag:

-Step i gymsalen v/Tjongsfjord samfunnshus kl. 19.00

Tirsdag:

-Tirsdagstrimmen. Denne uken går turen til Åg-Kilskardet (oppstart fra vannverket i Tjongsfjord) Oppstart kl. 18.00

-Mix volleyball ungdom kl. 18.00 ved Tjongsfjord samfunnshus

-Spinning 3KT i Tjongsfjord kl. 19.00

-Volleyball for ungdomsskolen og oppover. Oppstart 19.00 - 21.30 på Gjerøy

-Fotballtrening miniputt i Jektvik.

-Fortballtrening oldboys i Jektvik.

Onsdag:

-Zumba i gymsalen v/Tjongsfjord samfunnshus kl. 19.00

-barneidrett 1.-4.klasse 17.00-18.00 v/Gjerøy skole

-18.00 - 19.00 innebandy 5 kl. - 7.kl v/Gjerøy skole

Torsdag:

- Bærtetrim 20.30 på Rødøy

-Mix Volleyball 20.30-22.00 i Tjongsfjord

-Barneidrett kl. 17.00 - 19.00 i Tjongsfjord

-Spinning 3KT i Tjongsfjord 19.00

-Fotballtrening miniputt i Jektvik.

-Fotballtrening oldboys i Jektvik.

-Volleyball 5-7 kl. 18.00-20.00 v/Gjerøy skole

-Barneidrett 1.-5. klasse, kl. 17.30-18.15 på Rødøy

- Barneidrett 6.-10. klasse, kl. 18.15-19.00 på Rødøy

Fredag:

-Volleyball i Jektvik

- Tur for alle i refleksløypa i Botnan på Gjerøy kl. 18.00. Ta med kopp, varm drikke og lykt (drikke med påfyll kr. 10,-) I regi av Møtested Gjerøy og Gjerøy UL &IL. Les mer her.

Lørdag:

- Formiddagsmat på biblioteket kl. 12-14.00. (Kr. 20,-/50,-) Overraskelse blir det også! I regi av Møtested Gjerøy og Gjerøy UL &IL. Les mer her.

Ellers er det aktivitetshus med diverse treningsapparater på Nesøy, 3KT drift har treningsstudio i Tjongsfjord, og fysioterapeut Thomas Hoff har treningsstudio i Jektvik.

Stortsett alle stedene i kommunen har flotte turløyper som vi anbefaler å teste ut.
De fleste turløypene har egen postkasse, men det går også an å lese mer om turene og registrere seg på www.telltur.no

Februar

27ende

Årsmøte i Tjongsfjord idretts. og samfunnshusstyre

Jimmy Krogh
Minner om årsmøte i Tjongsfjord idretts- og samfunnshusstyre ikveld kl 20.00 på Tjongsfjord samfunnshus. Vel møtt:)

26de

FERGESTRIKK VII

Fergestrikk VII
Onsdag 26.Februar er det sammenkomst i Rødøy, når årets fergestrikk går av stabelen. I år er det 7.gangen fergestrikk seiler mellom øyene og fastlandet i kommunen, og inviterer til sosialt og kulturelt fellesskap.

Publisert av Tine Mari Taraldsen. Sist endret 11.02.2014
Trygve Danielsen spiller i år for oss, slik at dansefoten vipper og sanglysten trenger på.

Tema for året er demens, og det kommer et demensteam fra Meløy, som deler sin erfaring med oss.

Det blir masse prat med nye og gamle bekjente, og om noen har en historie å dele, er det muligheter for det.

Alle ønskes velkommen ombord, med eller uten strikking. Vi skal være sammen for hverandre. Husk å ta med noe til kaffen på øyferga.

Rute:

MF Helgøy fra Nordnesøy til Jektvik kl 15.10.
MF Rødøy fra Kilbohamn/Sørfjorden til Jektvik kl 16.40.
MF Rødøy fra Jektvik til Kilboghamn kl 18.00.

Ved spørsmål, ta kontakt med Tone Nordskott (psykisk helsetjeneste) på tlf: 416 39 663.

Se oppslag for arrangementet her.

23dje

Værangfjorden kapell

I dag, søndag 23. februar klokken 17.30 er det gudstjeneste med grunnlovsjubileums markering i Værangfjord kapell. Etter gudstjenesten, klokken 18.30, er det menighetens årsmøte med informasjon om bl.a. Ny liturgi, Kisten, årsmelding og regnskap. Det skal opp som sak på møtet "Innføring av ny salmebok i menigheten" Håper mange kommer!!!!

23dje

Værangfjorden kapell

Gudstjeneste Verangfjorden kapell 23. februar kl. 11.00

20ende

Gjerøy UL-IL

Årsmøte i Gjerøy UL&Il
Årsmøte for 2013
Det innkalles med dette til Årsmøte
torsdag 20.februar-14 kl.18.00 i Biblioteket på Samfunnshuset
Vanlige Årsmøtesaker og evt. innkomne saker.
Saker til møte meldes til Monica Karlsen innen torsdag 13.februar-14
kl.18.00. Komplett saksliste kunngjøres ved oppslag på butikk, på gjeroy.net
og direkte til medlemmene en uke før møtet. Gjerøy UL/IL v/styret.

12te

Årsmøte i Fagforbundet Rødøy

Dato : 12.02.2014
Arrangør : Fagforbundet
Sted : Naustloftet
Mer informasjon : Les mer
Tid: Kl. 1800-2015

10ende

Mandag 10. februar kl 9.30 - 16.00 avholdes det livredningskurs i Rødøy

svømmebasseng for alle som er interessert.
Påmelding til Frank K. Heimdal, tlf: 75098050 eller skolekontoret, tlf: 75098022.
Kommunen dekker kursmateriell og kursavgift!

9ende

Rødøy sykehjem

GUDSTJENESTE
9. februar kl. 11:00
På Rødøy sykehjem.

9ende

Rødøy kirke

Gudstjeneste 9. februar kl 11.00

9ende

Åg grendehus

Morsdagskaffe på Åg grendehus søndag den 9. februar kl.17.00. Salg av kaffe og kaker. Alle hjertelig velkommen.

2dre

Tjongsfjord kirke

Gudstjeneste Tjongsfjord kirke 2. februar kl. 11.00

Januar

26te

Sørfjorden kirke

Gudstjeneste Sørfjorden kirke 26. januar kl. 11.00.

25te

Årsmøte i Nesøy Aktivitetsforening

Årsmøte i Nesøy Aktivitetsforening
Lørdag kl 16.00
på aktivitetshuset i Staulosen.
Saker:
Årsmelding, lagets regnskap, div. vedtektsendringer, evt., valg.
Kaffe og servering av god mat og kaker.
Vel møtt!
Styret
Dato : 25.01.2014 - 26.01.2014
Arrangør : Nesøy Aktivitetsforening
Sted : Staulosen
Mer informasjon : Det skjer på Nesøya

25te

Sjakk-kafe på Gjerøy

Velkommen til "sjakk-kaffe" på biblioteket på Gjerøya, lørdag kl. 14.00.
Du kan lære sjakk, spille sjakk og låne bøker.
Kaffe og skuffkake.
Velkommen!
Dato : 25.01.2014

12the

Rødøy kirke

Gudstjeneste i Rødøy kirke 12. januar kl. 11.00

5te

Tjongsfjord kirke

Gudstjeneste Tjongsfjord kirke 5.1.2013 kl. 11.00